WK WIELRENNEN 2013 FLORENCE

Reisduur4-daagse reis (27-30 sept)
TypeVIP-Supportersreis
PrijzenVanaf € 899 pp

Het WK Wielrennen 2013 zal over de glooiende heuvels van het wielergekke Italiaanse Toscane verreden worden. De wegrace gaat over bijna 280 kilometer van Luca naar Florence en kent vele klimmetjes. Ga met Forza Wielerreizen op een unieke manier met onze 4-daagse supportersreis mee naar het WK. Beleef de spannende strijd om de regenboogtrui geheel verzorgd in onze luxe minibusjes, waarmee we u naar een prachtige plek aan het parcours brengen. We missen niks van de koers door de TV’s in de busjes en op onze VIP-locaties, en daarnaast zien we de renners meerdere keren ‘live’ in actie! Op vrijdag 27 september komt u aan in ons hotel in Florence, waarna we op zaterdag aftrappen met de wegwedstrijd voor de dames. Natuurlijk start Marianne Vos opnieuw als topfavoriete. Op zondag volgt het hoogtepunt met het WK voor de heren elite!

Hieronder vindt u het programma van deze VIP-wielerreis. Bij vragen, speciale wensen of groepsaanvragen bel ons gerust: 0497-620413.

Let op: dit is het basispakket, dat u op de volgende pagina naar wens kunt aanpassen!
Inclusief

  • 3 overnachtingen in het centrum van Florence (Italië)
  • Alle transfers per VIP-minibus met TV
  • Diverse live passages van het peloton
  • Verblijf op VIP-locatie inclusief catering en TV (zaterdag en zondag!)
  • Gezamenlijk diner op vrijdag
  • Deskundige Nederlands(talig)e reisbegeleiding
Upgrade mogelijkheden

  • Retourvlucht naar Pisa, inclusief luchthaventransfers
  • Upgrade naar een 4-sterrenhotel
  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering

Programma WK WIELRENNEN 2013 - FLORENCE

Hieronder vind u het voorlopige programma van deze reis naar het WK Wielrennen 2013 in Florence, onder voorbehoud van eventuele (kleine) wijzigingen. Rondom het circus van het WK Wielrennen wordt nu eenmaal enige flexibiliteit verwacht. Aarzel bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen.

Vrijdag 27 september – Heenreis naar Florence

Op vrijdag reist u naar Florence in de prachtige Italiaanse streek Toscane. U kunt met eigen vervoer komen, maar ook een retourvlucht naar Pisa bij Forza boeken. Natuurlijk brengen we u van de luchthaven naar Florence.
Optioneel: Retourvlucht naar Pisa (vanaf € 150 pp incl transfers).

Vrijdag 27 september – Ontvangst en gezamenlijk diner in Florence

Nadat u ingecheckt bent in uw hotel in de mooie oude binnenstad van Florence, organiseren we ’s avonds een gezellig gezamenlijk diner. Deze bakermat van de renaissance is de komende 3 nachten onze uitvalsbasis voor een geweldige wielerervaring.

Zaterdag 28 september – Bezoek aan het WK Dames Elite op de weg (135 km)

Zaterdagmorgen vertrekken we na een heerlijk ontbijt per luxe minibus naar onze VIP-locatie aan het WK-parcours tussen Lucca en Florence. We zullen de koers zowel ‘live’ als op TV gaan volgen vanaf deze VIP-locatie. Natuurlijk zorgen we voor een heerlijke catering, waaronder een BBQ-buffet en meer dan voldoende koele drank. Na afloop reizen we weer terug naar uw hotel in Florence, en de avond is ter vrije besteding.

Zondag 29 september – Bezoek aan het WK Heren Elite op de weg (280 km)

Na een heerlijke nachtrust en dito ontbijt worden we wakker met een gezonde portie wedstrijdspanning voor het hoogtepunt van deze reis: het WK voor heren. Na de start in Lucca zullen we afhankelijk van de mogelijkheden enkele ‘live’ passages in het eerste deel van het parcours meenemen, voor we opnieuw naar onze VIP-locatie aan het parcours nabij Florence gaan. Daar volgen we hetzelfde VIP-concept als op zaterdag: onder het genot van heerlijk eten en drinken wachten we in spanning de komst van het peloton af. Opnieuw missen we niks van de strijd om de regenboogtrui, zowel op TV als bij de verschillende ‘live’ doorkomsten voor onze neus! Na de finish brengen we u terug naar uw hotel, om nog een laatste avond van de Italiaanse (culinaire) gastvrijheid te genieten.

Maandag 30 september - Terugreis naar Nederland

Op maandag brengen we u weer terug naar de luchthaven in Pisa (reistijd ongeveer een uur). Deelnemers die met eigen vervoer naar Italië zijn gekomen reizen weer op eigen gelegenheid terug. Hoe dan ook zult u een fantastische ervaring rijker zijn!

BoekenOfferteOp de volgende pagina kunt u het basispakket van deze wielerreis aanpassen met uw wensen.

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.